Vil du at vi skal Style din bolig, hytte eller arbeidsplass? ...før fotografering og salg? - Eller vil du ha hjelp frem til Ønsket Uttrykk?

  • Vi ser på farger og materialer, møbler, interiør og eksteriør
  • Vi ser på hva som finnes
  • Vi tilfører det som trengs
  • Vi skreddersyr også møbelpakker til våre kunder
  • Og vi sørger for at du får på plass gardiner med riktig oppheng og annen skjerming for sol og innsyn
  • Klikk på Kontakt så sender vi ut et lite "rescue-team" smiley

…Små grep gjør stor forskjell… men vi kan også hjelpe deg med større ting dersom det er det som er behovet...

Kontakt oss

Krav til universell utforming i det offentlige rom må ivaretas, men dette kan også være viktig for personer med begrenset bevegelighet i privat bolig. Rom for Alt kan for eksempel hjelpe deg med følgende tilrettelegging: plassere skinner i taket for løfteanordninger, rekkverk, ramper, terskelfrie overganger, baderom og multibad, taktil merking av skilt og ledelinjer, tilgang og montering av hjelpemidler, samt gi de nødvendige fargekombinasjonene knyttet til det som hensyntas.

 

Kontakt oss for å øke trivsel og verdi på din bolig, hytte eller arbeidsplass!
Rom for Alt vil presentere dine "emner" «litt ut på sidene» ALLTID!

Veiledning og Styling før foto
Vi gir deg konkrete råd og anbefalinger før fotografering, visning og salg slik at du, på best mulig måte, er forberedt på et godt salg. I tillegg kan vi komme å hjelpe deg med styling i 1-2-3 timer før fotografering.

Lett styling
Vi kommer på befaring og gir råd og innreder hovedsakelig med dine egne møbler. I tillegg suppleres det med tekstiler, lamper og pyntegjenstander samt mindre møbler. I kombinasjon av dine og våre/nye ting, vil vi møblere, innrede og style din bolig slik at den vises fra sin beste side og tiltrekkes de riktige kjøperne for et godt salg eller øker trivselsfaktoren for varig opphold.

Full styling
Vi står for møblering av alle rom og sørger for en tidsriktig styling av emnet slik at det appellerer til den riktige mottakeren/kjøpergruppen. Vi kommer på befaring slik at du som kunde kan få tips og råd om fargevalg og hva som gjøres før vi innreder og møblerer og viser emnets fulle potensiale og verdi. 

Uterom
Skal du ha et Hageparty? Eller skal du tilbringe late sommerdager i heimen? Trengs det en oppgradering? Eller noen enkle tilpasninger? Vi ser på materialer, møblering og oppbygging av uterom; spiseplass, lounge, basseng, dusj, kjøkkenhage, grøntareal, skråning, gjerde, port, bed, trær og planter osv., osv.