Vi "Styler" din bolig, hytte eller arbeidsplass; før foto og salg, eller veileder deg frem til Ønsket Uttrykk der du bor eller arbeider

  • Vi ser på farger og materialer, møbler, interiør og eksteriør
  • Vi ser på hva som finnes
  • Vi tilfører det du mangler
  • Vi skreddersyr også møbelpakker til våre kunder
  • Og vi sørger for at du får på plass gardiner med riktig oppheng og annen skjerming for sol og innsyn
  • Er du usikker på hvordan endringene og møbleringen blir, vil vi presentere det for deg visuelt
  • Kjøper du en konsept-bolig er vi med deg i tilvalgs-prosessen
  • Klikk på Kontakt så sender vi ut et "rescue-team" smiley

…Små grep gjør stor forskjell…

Kontakt oss

Krav til universell utforming i det offentlige rom må ivaretas, men dette kan også være viktig for personer med begrenset bevegelighet i privat bolig. Rom for Alt kan for eksempel hjelpe deg med følgende tilrettelegging: plassere skinner i taket for løfteanordninger, rekkverk, ramper, terskelfrie overganger, baderom og multibad, taktil merking av skilt og ledelinjer, tilgang og montering av hjelpemidler, samt gi de nødvendige fargekombinasjonene knyttet til det som hensyntas.

 

Kontakt oss for å øke trivsel og verdi på din bolig, hytte eller arbeidsplass!
Rom for Alt brenner for å kunne presentere deg «litt ut på sidene»..

Veiledning og Styling før foto
Vi gir deg konkrete råd og anbefalinger før fotografering, visning og salg slik at du, på best mulig måte, er forberedt på et godt salg. I tillegg kan vi komme å hjelpe deg med styling i 1-2-3 timer før fotografering.

Lett styling
Vi kommer på befaring og gir råd og innreder hovedsakelig med dine egne møbler. I tillegg suppleres det med tekstiler, lamper og pyntegjenstander samt mindre møbler. I kombinasjon av dine og våre/nye ting, vil vi møblere, innrede og style din bolig slik at den vises fra sin beste side og tiltrekkes de riktige kjøperne for et godt salg eller øker trivselsfaktoren for varig opphold.

Full styling
Vi står for møblering av alle rom og sørger for en tidsriktig styling av emnet slik at det appellerer til den riktige mottakeren/kjøpergruppen. Vi kommer på befaring slik at du som kunde kan få tips og råd om fargevalg og hva som gjøres før vi innreder og møblerer og viser emnets fulle potensiale og verdi. 

Hagedesign og Uterom
Vi hjelper deg med Hageplanleggingen. Skal du ha et Hageparty? Eller skal du tilbringe late sommerdager i heimen? Ny hage? Er det behov for en oppgradering? Eller noen enkle tilpasninger? Vi ser på alt; økolivet, materialer, møblering og oppbygging av uterom; spiseplass, lounge, basseng, dusj, kjøkkenhage, grøntareal, skråning, gjerde, port, bed, trær og planter osv., osv. Merk! Som medlem av Det Norske Hageselskap får du medlemspris på inntil 3 timer Hageplanlegging for kr 3.500,- (inkl. mva).